Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Att duka med azalea är ett av trädgårdsmästare Marias bästa tips. Azalean Nordlight passar perfekt till detta.

Azalea - Trädgårdsmästarens bästa tips

Lyxiga julblomman azalea är populär och enkel att sköta. Trädgårdsmästare Maria Lundgren delar sina bästa skötsel- och inredningstips. Azalean behöver lite vatten varje dag. Den trivs både i rummet och vid fönstret. Azaleor fungerar också bra till dukningar. Det finns olika sorter tillgängliga under jul och efter nyår. Azalean är hållbar och blommar i flera veckor.

Flores de la noche buena, den heliga nattens blommor. Julstjärna helt enkelt!

Skapa en festlig stämning i ditt hem med julstjärnor

Nya DIY-idéer för festliga dekorationer med julstjärnor. Blogginlägget delar med sig av olika dekorationsidéer med julstjärnor, en lysande bukett, en skål med minijulstjärnor, konstnärliga bordsarrangemang och en återvunnen kruka. Julstjärnor kan också användas som snittblommor. För mer information, besök starsforeurope.com/se.

En flätad bricka med tätt packade röda julstjärnor. Ett lysande presenttips till dem som älskar det naturliga. Välj olika nyanser av röda julstjärnor med varierande bladformer för att skapa dynamik till ditt arrangemang.

Så här tar du hand om din julstjärna på bästa sätt!

Odlarens bästa tips för att ta hand om julstjärnor inkluderar hur du skyddar dem under transport, placerar dem på en lämplig plats och de bästa skötseltipsen. Det finns även olika presentidéer med julstjärnor, som att skapa krukor av nötter eller dekorera med julstjärnor i olika arrangemang.

6 enkla pysseltips med hyacinter för vackra blomsterarrangemang

6 enkla pysseltips med hyacinter för vackra blomsterarrangemang

Här presenteras sex enkla och fina sätt att arrangera hyacinter själv, inklusive tips på olika krukor och dekorationer. Svenskodlade hyacinter rekommenderas för bästa kvalitet och för att främja svensk odling. Dessutom tips från trädgårdsmästare Björn Lagergren hur du bäst ska sköta dina hyacinter.

Unika och praktfulla adventsdekorationer med julstjärnor. Så här gör du.

Stjärnor till advent!

Unika och praktfulla adventsdekorationer med julstjärnor. Skapa själv eller ta hjälp av en florist.

Röda julstjärnor lyser upp ditt hem i vintertider.

Dekorera julbordet med festliga julstjärnor!

Dekorera julbordet med julstjärnor: Tips och idéer för bordsdekorationer med julstjärnor. Julstjärnor kan användas på olika sätt för att dekorera bordet och skapa en festlig atmosfär.

Tulpanbukett i varma färgnyanser lyser upp i höstmörkret. Foto: Christina Uhlin

Sprid höstglädje med klimatcertifierade svenska tulpaner

Blomsterfrämjandet är glada att meddela att svenska hösttulpaner är tillgängliga. Tulpanerna är klimatcertifierade och av hög kvalitet. Det finns många olika sorter i olika färger och de kan enkelt användas för att dekorera hemmet under hösten.

Ge ditt hem ett lyft med höst och julstjärnor.

Höstdekorationer som lyser upp gråa dagar!

Pumpor anses höra hösten till. I sina många olika färger, former och storlekar ser dessa frukter ännu bättre ut i kombination med höststjärnor. Höststjärnor och julstjärnor i färger som lax, kanel eller aprikos passar perfekt för höstens dekorationer. Tillsammans med pumpor skapar de en fin blandning av färgtoner som ger en skön atmosfär till alla rum.

Visa mer