Följ Blomsterfrämjandet

Julstjärnans dag - den 12 december

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2010 11:00 CET

Många händelser och aktiviteter har startat i Amerika och så även julstjärnans dag som firas den 12 december.

Varför startades julstjärnans dag i USA?

Den 12 december firas minnet av Joel Poinsett i USA med "Poinsettia Day", en dag då man enligt traditionen ger bort julstjärnor till släkt och vänner. Joel Poinsett var USA:s första diplomat i Mexico och det var han som tog  julstjärnan till USA.

Upptäck eller återupptäck

Julstjärnan är en helt underbar krukväxt som vi tycker så mycket om inför julen och dess firande. I år gör vi ett försök att få fler människor att åter igen eller för första gången upptäcka julstjärnan genom att vi lottar ut presentkort som berättigar till inlösen av julstjärnor.

För att vara med i utlottningen ska du skicka ett e-post meddelande till info@blomsterframjandet.se och berätta om din favoritfärg på julstjärnan, om du tycker om en- eller flergrenade julstjärnor, senast den 10 december, 2010. 100 vinnare kommer att dras och presentkortet kommer med posten. Glöm inte att uppge din adress så vi vet vart vi ska skicka presentkortet om du skulle bli en lycklig vinnare.

Vinnarna presenteras på www.blomsterframjandet.se den 13 december.

Lycka till!

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.