Följ Blomsterfrämjandet

Trendtolkning inför 2012

Pressmeddelande   •   Okt 07, 2011 14:00 CEST

”Tendens, vad som är modernt, på lite sikt” – det här är vad de flesta av Blomsterfrämjandets besökare på Facebook anser att ordet Trend betyder för dem.

Trendtolkningen är en av höjdpunkterna för Blomsterfrämjandet under året och nu är det dags, den 11 – 12 oktober kan du på Elmia Garden se hur Blomsterfrämjandet har tolkat trenderna inför 2012.

Nya Horisonter

Här har vi tagit fasta på det jordnära, färger i brända toner och ett rofyllt lugn sänker sig över oss i den här trenden. Exempel på krukväxter som vi plockat in här är: krysantemum, ampellilja och höstglöd.

Blomstrande Enkelhet

Nu förstärks de vita och nordiska färgerna ytterligare och pastellerna tar plats. Geometriska former och välstrukna spetstyger ska det vara! Exempel på krukväxter som vi plockat in här är: saintpaulia, murgröna och kornettblomma.

Lyxig Hemtrevnad

Rosa, guld och ett visst inslag av kleinblått! Gedigna rottingmöbler, inte plast, kommer att ta plats igen liksom en och annan halmhatt. Exempel på krukväxter som vi plockat in här är: saintpaulia, ormbunkar och fönsterazalea.

Välkomna till Blomsterfrämjandet!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.