Följ Blomsterfrämjandet

Trädgårdstrender i fokus

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2012 12:17 CET

Blomsterfrämjandet hälsar alla välkomna till Skånsk Trädgård där vi visar de senaste trenderna inom trädgård!

Blomsterfrämjandet har tillsammans med Elmia Garden gjort en tolkning av årets trädgårdstrender. Trenderna presenterades på Elmia Garden i oktober 2011 som inspiration för återförsäljare och växtleverantörer. Nu har turen kommit till Skånsk Trädgård, där alla besökare ges möjlighet att ta del av årets trädgårdstrender. Tre olika miljöer kommer att byggas upp och visa de mest tongivande trenderna inom trädgård idag.

Lyxig hemtrevnad – låt vardagsrummet flytta ut! Skapa elegant vardagslyx med växter, starka färger och grillen i centrum.

Blomstrande enkelhet - för dig som tycker om minimalism! Färgvalet är ljust och designen enkel. Smarta lösningar för balkongen och den lilla trädgården. Närodlat och ekologiskt är självklara inslag.

Nya horisonter – hämta inspiration från andra länder och kulturer! Stilen är rustik och äkta och färgvalet varmt. Mysigt och personligt, helt enkelt.

Vi garanterar massor av inspiration och trädgårdsglädje! Väl mött på Skånsk Trädgård!

Var: Nya Malmömässan i Hyllie, monter A06:22

När: 1-4 mars 2012

Välkomna!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.