Gå direkt till innehåll
Trädgårdstrender 2014

Pressmeddelande -

Trädgårdstrender 2014

Blomsterfrämjandet har i samarbete med Elmia Garden tagit fram och tolkat nästa års trender inom trädgård. Trenderna presenteras under Elmia Garden i Jönköping den 2‐3 oktober.

Trenderna kommer att presenteras både i skriftlig form, i Blomsterfrämjandets monter samt på Elmias C-­scen i form av workshops.

Nytt för i år är att Blomsterfrämjandet ställer ut på Elmia Garden tillsammans med Prysek och Blomsterlöksgruppen. I Prysek och Blomsterlöksgruppen samlas svenska prydnadsväxtodlare och blomsterlökdrivare. Det betyder att i Blomsterfrämjandets monter finns förutom de senaste trenderna också gedigna hantverkskunskaper från odlare på plats.

Var och när?

Blomsterfrämjandets monter är D06:68 och här presenteras trender, nyheter och det finns möjlighet att träffa svenska odlare. Här finns också den tryckta trendkatalogen med alla växtval, färger och material.

Klockan 9.30 onsdagen den 2 oktober startar dagen med en grön vitaminshot i Blomsterfrämjandets monter medan nyheter och växttrender presenteras.

På scenen i C-­‐hallen presenterar blomsterkreatör Fredrik Larsson tillsammans med Malin Hidesäter från Blomsterfrämjandet hur butiker kan omsätta trenderna i sina verksamheter genom att ge tips, råd och förklaringar på hur växter kan användas. Tid kl. 11.00 båda dagarna.

Varmt välkomna! 


Ämnen

Taggar


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Presskontakt

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare information, bilder 0736-585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Presstexter, hemsida 0708690567

Relaterat material

Relaterade nyheter

Relaterade event