Gå direkt till innehåll
Magiska idéer för dekoration med julstjärnor

Pressmeddelande -

Magiska idéer för dekoration med julstjärnor

Det var en gång...

Varje år vid advent gör julstjärnorna åter entré. I år hittar vi den populära julblomman i sagolandskapen inspirerade av Grimms sagor Törnrosa, Rödluvan och Snövit. Fantasifulla arrangemang och överraskande dekorationer som upp och ner över matbordet eller som dekoration i julgranen: julstjärnan glänser i alla miljöer.

Julstjärnor är för många en viktig del av julen. Presenterade som i en saga, utstrålar de en magisk charm och skapar en underbar julkänsla. Oavsett om du har dem hängande upp och ner över matbordet i en scen från Snövit, i kulor av glas inspirerade av Rödluvan, eller i en väggträdgård ur Törnrosa - de nya arrangemangen med julstjärnor kommer att ta in sagoskogar i ditt hem och erbjuda alternativ till traditionella dekorationer.

Julgransdekoration av glas

Ge den traditionella julgranen en annorlunda smyckning! Små julstjärnor i traditionellt rosenrött, glänsande som Rödluvans luva, är perfekta att smycka granen med. Välj en liten glasbehållare, klä den med mossa och placera en liten julstjärna i den. Genom att hänga äkta blommor i julgranen glänser den lite extra.

Sky Planter

 Till julinredningen vid matbordet ger julblommor ett trollbindande intryck när de planteras upp och ned för att hänga från taket i Sky Planters. Den festliga middagen kommer att bli en speciell upplevelse när familj och vänner, som Snövits sju dvärgar, välkomnas med blommor över bordet.

Hängande krukor finns i butiker och på nätet, och kommer garanterat att överraska dina gäster. För att uppnå denna look måste julstjärnorna tas ur sina krukor och sättas in i Sky Planters. Ett nät i botten av krukan hindrar jorden från att falla ut när växten hänger upp och ner. Bevattningen är mycket enkel: en insats av terrakotta på toppen av Sky Planter reglerar vattentillförseln och förhindrar droppar från ovan.

Vertikal Garden

Vertical Garden består av vattentäta planteringspåsar, som är konstruerade för montering på vägg. Fyllda med julstjärnor skapas ett magiskt vinterlandskap i stil med sagan om Törnrosa.

Fyll de impregnerade planteringspåsarna till en tredjedel med planteringsjord. Ta försiktigt bort krukorna från växterna och placera julstjärnorna i planteringspåsarna och fyll upp med mer jord. Nu är Vertical Garden redo att inta sin plats på väggen. Hanterade på rätt sätt skyddar de vattentäta påsarna möbler och väggar från fukt och fläckar. När du vattnar, var noga med att hälla vatten direkt på sluttningen vid påsens baksida. Vattna regelbundet och måttligt.

För publicering i november-december

För mer om julstjärnor, besök www.stars-for-europe.com eller www.blomsterfamjandet.se

Här hittar du också bilder för gratis nerladdning.

Användning av text och bilder är gratis vid omnämnande av "Stars for Europe"; var god förmedla en kopia.

Presskontakt:

Blomsterfrämjandet

Livlandsgatan 111

122 37 Enskede 

info@blomsterframjandet.se

www.blomsterframjadet.se

Malin Hidesäter 0736 58581 & Erika Wallin 0708 690567

Text och bilder är producerade med stöd från EU.


Relaterade länkar

Ämnen


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Presskontakt

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300

Relaterat innehåll