Följ Blomsterfrämjandet

Månadens Blomma – september 2010

Pressmeddelande   •   Jul 01, 2010 13:00 CEST

Grönt och blommigt, blommigt och grönt, vi försöker alltid tillfredställa alla smaker när det gäller växter men även tänka på vilken säsong vi befinner oss i. September innebär höst, inomhus, mustiga färger mm. Välkommen säger vi till begonia ’Big Flower’ och pilspetsrankan.

Vi ska väl inte tjata så mycket om begonior i största allmänhet utan här koncentrerar vi oss mest på att ’Big Flower’-sorterna är något extra, något som tål vårt Skandinaviska mörker en smula bättre än de traditionella sorterna.

Alltid härligt med gröna växter, här hos oss på Blomsterfrämjandet upplever vi gröna växter som en frisk fläkt, en grön oas eller en lunga i vardagen som ger oss syre och frisk luft. Ja, man blir lyrisk och poetisk av alla härliga växter som finns.

Ordna med en ny bas av gröna växter och komplettera med olika blommande växter efter de säsonger som nu kommer att avlösa varandra.

Se bifogat dokument för mer information.

För publicering i september.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.