Gå direkt till innehåll
Månadens Blomma oktober 2010

Pressmeddelande -

Månadens Blomma oktober 2010

Allt är inte guld som glimmar men väl våra ljuvligt fina höstväxter i toner av silver och rosa. Silvergirland, grå helgonört och silverek som kryddas med en blommande cyklamen och en matchande prydnadskål!

Det kan fortfarande vara många dagar kvar av hösten när vi äntrar oktober och därför har vi ytterligare ett tillfälle att pynta och göra fint där utanför fönstret.

Välj gärna växter till din utomhuskruka som har blad i toner av silver som till exempel silvergirland. Silvergirland hänger inte ner så mycket men ger en känsla av ett litet tilltrasslat garnnystan vid krukkanten. Det är mycket karaktär när det gäller de här växterna, grå helgonört, silvergirland och den sammetslena silvereken. Lägg sedan till prydnadskålen som ett vackert blickfång så är höstkrukan ett faktum.

Cyklamenplantan gör sig mycket fin tillsammans med silverväxterna och prydnadskålen men går också att använda inomhus på köksbordet eller i fönsterkarmen.

Se bifogat dokument för mer information.

För publicering i oktober.

Ämnen

Taggar


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Presskontakt

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare information, bilder 0736-585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Presstexter, hemsida 0708690567

Relaterat material