Följ Blomsterfrämjandet

Månadens Blomma oktober 2010

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2010 09:00 CEST

Allt är inte guld som glimmar men väl våra ljuvligt fina höstväxter i toner av silver och rosa. Silvergirland, grå helgonört och silverek som kryddas med en blommande cyklamen och en matchande prydnadskål!

Det kan fortfarande vara många dagar kvar av hösten när vi äntrar oktober och därför har vi ytterligare ett tillfälle att pynta och göra fint där utanför fönstret.

Välj gärna växter till din utomhuskruka som har blad i toner av silver som till exempel silvergirland. Silvergirland hänger inte ner så mycket men ger en känsla av ett litet tilltrasslat garnnystan vid krukkanten. Det är mycket karaktär när det gäller de här växterna, grå helgonört, silvergirland och den sammetslena silvereken. Lägg sedan till prydnadskålen som ett vackert blickfång så är höstkrukan ett faktum.

Cyklamenplantan gör sig mycket fin tillsammans med silverväxterna och prydnadskålen men går också att använda inomhus på köksbordet eller i fönsterkarmen.

Se bifogat dokument för mer information.

För publicering i oktober.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.