Gå direkt till innehåll
Kärlek och romantik fyller vasen

Pressmeddelande -

Kärlek och romantik fyller vasen

Det är underbart att få ge något som glädjer och som betyder något till någon. Alla hjärtans dag firas för att vi vill uppmärksamma och visa kärlek till någon. Varför inte uppskatta och älska sig själv också?

Tulpaner på alla hjärtans dag = kärlek, vår och romantik

Det finns ett fantastiskt budskap genom att ge bort ett fång krispiga tulpaner på alla hjärtans dag, kärlek, vår och romantik. Att blanda en färgglad bukett eller komponera något ton-i-ton är helt och hållet en smaksak. Kanske formar du ett budskap, ett hjärta av blommor och då förmedlar tulpaner mycket till mottagaren.

Förutom att det finns en hel del färger och former på tulpanerna påminner de om en kommande vår då det ska spira.

Vi har många ljuvliga tulpansorter som svenska tulpandrivningsföretag runtom i landet driver fram till den här dagen. Svenska tulpaner är en högkvalitativ produkt som kommer att finnas vackra och fina i vasen under 5 – 7 dagar från att mottagaren har överraskats. Under perioden januari – april produceras det drygt 130 miljoner tulpaner i Sverige vilket gör oss till storförbrukare i världsliga mått mätt.

Tipset till dig från oss är att inspireras av vår film på www.tulpanguiden.se. Där hittar du en film om hur du gör din alla-hjärtans-bukett till den man håller kär.

Glöm inte bort att tulpaner vill ha mycket och kallt vatten i vasen! Att placera dem svalt ökar också chanserna till en långlivad glädje i vasen.

För information om tulpaner och bildmaterial:

Erica Dahlqvist, info@tulpanguiden.se

Ämnen

Kategorier


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Presskontakt

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300