Följ Blomsterfrämjandet

Julstjärnans dag - 12 december - vinn presentkort att handla julstjärnor för!

Pressmeddelande   •   Nov 24, 2011 11:00 CET

Blomsterfrämjandet lottar ut 50 presentkort till ett värde av 200,-/st. Presentkorten kan lösas in mot julstjärnor i din blomsterbutik.

Julstjärnans dag började man fira i USA och sedan har traditionen överförts till en mängd länder. Varför gör man då det? Jo, man firar minnet av Joel Poinsett som gjorde julstjärnan till vad den är idag.

När du köper en julstjärna ska den ha kvar sina gula små knappar i mitten av högbladen eftersom det är själva blomman på plantan. Om de sitter kvar betyder det att det är en frisk och fräsch planta som kommer att glädja oss ända fram till jul.

Julstjärnor vill bli väl emballerade på vägen hem från butiken och placeras i ett dragfritt läge hemma. Att man undviker fruktfat, för mycket och för lite vatten är också heta tips för bästa hållbarhet.

För att ha chans att vinna ett presentkort ska du senast den 8 december:

- gilla oss på Facebook, gå in på www.blomsterframjandet.se och tryck på Facebooksymbolen.

- när du har gillat oss på Facebook, skriva in din favoritfärg på julstjärnor.

- sist men inte minst skicka ett meddelande till oss på info@blomsterframjandet.se och berätta att du har varit på Facebook, ditt Facebooknamn, ditt för- och efternamn med adress.

Vi önskar alla som vill vara med i tävlingen: Lycka till!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.