Följ Blomsterfrämjandet

Tulpankonsert på internationella kvinnodagen

Pressmeddelande   •   Feb 24, 2020 13:40 CET

Nominera en kvinna som förtjänar lite guldkant i tillvaron och hon har chansen att vinna biljetter till Mix Megapol Unplugged #tulpankonsert

​Söndagen den 8:e mars är det internationella kvinnodagen. Då bjuder vi in till en specialversion av Mix Megapol Unplugged, med tre underbara artister – melloaktuella Anna Bergendahl, topplisteettan Nea och fantastiska Miriam Bryant.

Scenen blir Abba-muséet i Stockholm. Du som vinner får ta med dig en vän, övernatta i dubbelrum på Abba-muséets hotell, och njuta av en exklusiv spelning för en liten publik. En speciell upplevelse, eftersom scenen kommer att kläs i svenskodlade tulpaner i regnbågens alla färger. Med andra ord blir denna Unplugged en fröjd för både öron och ögon – och även för luktsinnet! När spelningen är över får du dessutom ta med dig ett fång av alla färgglada tulpaner hem…

Nominera en kvinna som förtjänar att vara med om det här! Och lyssna på Mix Megapol varje vardag klockan 9, när Gry Forssell pratar med en ny vinnare.

Tävla här: https://www.radioplay.se/mixmegapol/kampanj/unpluggedTulpankonsert

#tulpankonsertBlomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.