Gå direkt till innehåll
Daniella Witte inreder med svenskodlade tulpaner!
Daniella Witte inreder med svenskodlade tulpaner!

Pressmeddelande -

Inspireras av Daniella Witte

Daniella Witte är stylist och fotograf. Hon bloggar om inspirerande inredning, smarta och snygga inredningstips, samt nyheter och trender inom design och inredning. Daniella var även en av finalisterna i Årets Inredningsbloggare 2018 i Elle Swedish Design.

Själv beskriver Daniella sig såhär: Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av.

Blomsterfrämjandet gav Daniella uppdraget att inreda sin studio med svenskodlade tulpaner. Daniella fick tulpaner i odlingslådor direkt från Tygelsjöanstalten, en odling som är lite annorlunda eftersom det är interner som jobbar i produktionen. I vissa av kompositionerna har hon valt att arbeta med tulpanen som den ser ut när den växer hos odlaren, det vill säga med löken kvar.

De flesta vaser som används är vanliga glasvaser som säljs i många olika butiker. En serie med vaser har Daniella valt att lyfta fram specifikt och det är Anna Elzer Oscarson designade Dancing Dune. Lite roligt med Annas designserie är att vaserna, precis som de svenskodlade tulpanerna, är producerade i Sverige på Porslinfabriken i Lidköping.

Så här blev resultatet!

Läs också gärna

100 inspirerande tulpanbuketter:

http://www.blomsterframjandet.se/100-inspirerande-tulpanbuketter/

Så lyckas du med dina tulpaner:

http://www.blomsterframjandet.se/skotselrad/

Bilder för gratis publicering finns på:

http://www.blomsterframjandet.se/press/#/

www.ibulb.org

Ämnen


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Kontakter

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300