Följ Blomsterfrämjandet

Inbjudan till julpressvisning

Pressmeddelande   •   Okt 28, 2015 07:30 CET

Välkommen till en stämningsfull advents- och julinspiration med Blomsterfrämjandet och Andreas Graveleij. Julpressvisningen arrangeras i anrika Wallåkra stenkärlsfabrik utanför Helsingborg den 11 november. 

Vi får en rundtur med Andreas och svenska odlare som berättar om odlingstradition och svenskt hantverk. Andreas Graveleij är trädgårdsmästare och blomsterdekoratör. Sedan ett halvår tillbaka driver han även Kniva Trädgård i Falun. Andreas kommer att inspirera med svenskodlade julblommor i unika miljöer.

Wallåkra Stenkärlsfabrik anno 1864 är en kvarleva från den nordvästskånska hantverks- och industriepoken. Fabriken ligger naturskönt inbäddad i Rååns dalgång. Här tillverkas fortfarande stenkärl, brunglänsande krukor och krus från traktens lera. Allt drejas för hand och bränns sedan i den stora koleldade rundugnen.

Hitta hit:

Wallåkra Stenkärlsfabrik

Adress: Drejarestigen, 260 30 Vallåkra

Välkommen önskar

Malin Hidesäter och Erika Wallin

Blomsterfrämjandet

OBS! Inbjudan är bara för press

Osa senast 6 november till:

malin@blomsterframjandet.se

Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.