Gå direkt till innehåll
Svenska tulpaner passar utmärkt till Halloweenfirandet! Foto: Christina Uhlin
Svenska tulpaner passar utmärkt till Halloweenfirandet! Foto: Christina Uhlin

Pressmeddelande -

Ge Halloween en blomstrande twist – byt bus mot tulpaner!

I samband med den kommande Halloween-högtiden uppmanar vi alla att tänka utanför det traditionella "bus eller godis". Ett oväntat och färgstarkt alternativ är att överraska med en vacker bukett orangefärgade tulpaner. Dessa blommor harmoniserar utmärkt med pumpor och bidrar till en festlig och inbjudande atmosfär.

För att ytterligare förhöja stämningen rekommenderar vi en kombination av tulpaner, pumpor i olika former, höstlöv och ekollon. Denna blandning av naturliga element framhäver höstens skönhet och ger en elegant touch till firandet. Det passar lika bra för livfulla dukningar som gå-bort-buketter och välkomnande entréer.

För dem som önskar en mer kontrasterande effekt, finns tulpaner i en rad andra nyanser såsom vitt, rosa, lila, rött och gult.

Genom att vara kreativa med svenska tulpaner kan vi tillsammans göra Halloween till en inte bara läskig utan också vacker högtid.

Så vad sägs om: Bus eller tulpaner!?

Ämnen

Kategorier


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Kontakter

Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818

Relaterat innehåll

Nu finns åter tulpaner från svenska odlare i butik. Foto: Christina Uhlin

Premiär för svenska tulpaner

Alla som längtar efter svenska tulpaner kan glädjas. Nu levereras nämligen den första skörden. -I mitten av september levererar vi de första tulpaner, berättar Anders Alverbäck på Alverbäcks Blommor på Ekerö.