Följ Blomsterfrämjandet

Enkätundersökning och julstjärnans hälsotillstånd

Pressmeddelande   •   Aug 26, 2010 09:00 CEST

Nu är Stars for Europés svenska pressida uppdaterad med nytt fräscht material om julstjärnor inför säsongen 2010.

Enkätundersökning

Här finns bland annat en stor enkätundersökning redovisad som speglar européernas vanor och traditioner inför julens högtid och vilken betydelse som julstjärnan har.

Hållbarhet

Julstjärnornas hållbarhet hos konsument är ett ständigt återkommande ämne och i år finns det textmaterial på Stars for Europés hemsida som handlar om hur julstjärnans gröna blad kan avslöja hur plantan mår.

Dekorationstips

När julens högtid närmar sig vill vi gärna dekorera våra hem med hållbara och dekorativa arrangemang. Nu finns det massor med tips och bilder som tydligt visar hur det enkelt går att göra vackra och stilfulla dekorationer med hjälp av julstjärnor.  Inspireras av bilderna och även av de tydliga steg-för-steg bilderna som visar hur många av de vackra arrangemangen är uppbyggda.

Gå in på www.starsforeurope.com och välj den svenska sidan. Här kan du ladda ner de texter och bilder som du är intresserad av. Du hittar även tidigare publicerade pressmeddelanden och bilder om något där skulle falla dig i smaken.

Tipsa allmänheten:

Vill du tipsa allmänheten när det gäller julstjärnor går det bra att tipsa om www.julstjaerna.info. Här finns information om julstjärnor, spel, julkort mm.

Vi rekommenderar att materialet publiceras i november och december.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.