Följ Blomsterfrämjandet

En lycklig tjej som gillar att bli ompysslad

Pressmeddelande   •   Feb 03, 2011 09:00 CET

Att synas är idag en bedrift, att stick ut och göra sig påmind om att man finns är ett konststycke.

Lyckliga Lotta – Impatiens hawkeri’ är en grupp balsaminer som har på gränsen till flouroserande färger oavsett vilken sort man väljer och som dessutom har det där lilla extra. Att ”sticka ut” och göra oss påminda om att växtligheten är på gång och att våren väntar runt husknuten är något som verkligen lyckliga Lottan klarar.

Hon eller han?

Automatiskt kallar man lyckliga Lotta för en hon och återigen är det inte bara namnet som gör att vi får en känsla av feminina associationer. Det är en växt med attityd, läckra färger, kurviga kronblad, skarpa bladformationer och så gillar hon att bli ompysslad!

Lyckliga Lotta talar för sig själv – vem som helst blir ju lycklig över den blomman! Vi har här dukat upp för frukost lunch och middag, överraska någon och gör det där lilla extra!

Ta hand om din lyckliga Lotta

Lyckliga Lotta vill pysslas om med en ganska riklig vattning utan att det för den sakens skull finns överskottsvatten i ytterkrukan. Den vill stå ljust men inte direkt i söderfönstret då vår- och sommarsolen är för stark. När du njutit färdigt inomhus kan du ta ut den över sommaren.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.