Gå direkt till innehåll
Börja året med nyskördade tulpaner!

Pressmeddelande -

Börja året med nyskördade tulpaner!

Under vintern gör vi våra hem mysiga och inbjudande. Vi tillbringar mycket tid inomhus och njuter av värmen. Men när december övergår i januari kan man lite försiktigt börja se fram emot våren. Öppna fönstren lite oftare, vädra huset, dra undan gardinerna och ta in utomhuskänslan lite grand och förgyll med en fantastisk blombukett!

Sprudlande av energi

I naturen är blommorna efterlängtade vårtecken. De vitaliserar världen utomhus och ger oss kraft efter en mörk vinter. Så när det fortfarande är kallt ute, plockar vi in blommorna och tar del av deras energi inomhus. Tulpaner är perfekta blomsterlökar att njuta av under vårvintern, eftersom de är som vackrast inomhus när ljuset återvänder men det fortfarande är kallt ute.

Inred ditt hem med tulpaner.  Lys upp en plats med en glad tulpanbukett i sköna färger eller sprid ut charmiga små vaser med en tulpan i vardera i olika färger runt om i huset. Glöm inte arbetsplatsen, få saker ger så mycket kreativitet som en bukett tulpaner där du arbetar. Dessutom hjälper tulpanerna till att rena luften.

Välj lokalt producerade tulpaner
När det gäller att hitta de allra färskaste, mest fantastiska tulpanerna, ska du välja lokalt producerade tulpaner. Lokalt producerade tulpaner håller sig fräscha längre och skänker glädje som varar. Lokalt producerade svenska tulpaner känner du igen på att de är märkta med kvalitetsmärket Svenskt Sigill.

 

För publicering i januari-februari 2014


Ämnen

Taggar


Blomsterfrämjandet är branschorganisationen med uppdraget att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor.

Vår vision är svensk blomsterglädje i varje hem.

Presskontakt

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare information, bilder 0736-585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Presstexter, hemsida 0708690567

Relaterat material

Relaterade nyheter