Följ Blomsterfrämjandet

Blomsterfrämjandet intar scenen på Skånska Trädgårdar

Pressmeddelande   •   Feb 28, 2011 08:00 CET

Frågorna är många:
Vad är det som gäller? Vilka är trenderna? Hur tråkigt blir det utan växter? Blir jag gladare och mår bättre om jag räknar med växterna i inredningen? Alla svar hittar du hos Blomsterfrämjandet på Skånska Trädgårdar den 3 – 6 mars.

Trender
I utställningsmonter B:403 kommer vi att tydligt visa upp tre olika trender på det sätt som Blomsterfrämjandet har tolkat dem. Namnet på trenderna är Cityträdgård, Den nya minimalismen och Vardagssurrealismen. I utställningsmontern kan du hämta inspiration och en broschyr som du kan ta med hem, läsa och göra dina egna tolkningar utifrån.


Att inreda med krukväxter
I utställningsmonter G:220 kommer Blomsterfrämjandet att illustrativt visa upp sex olika rum, tre med krukväxter och tre utan krukväxter. Det här gör vi för att vi vill visa allt det positiva det medför att använda krukväxter i inredningen. De sex rummen kallar vi för ”Att inreda med växter”. De 50 första som svarar på våra frågor varje dag får en liten handbok om blommande krukväxter till ett värde av 50,-.

Blomsterfrämjandet kommer att vara på scenen varje dag där vi pratar och visar på betydelsen av växter i inredningen:

Torsdagen den 3/3 kl.17.30,Fredagen den 4/3 kl.11.00, Lördagen den 5/3 kl.11.30, Söndagen den 6/3 kl. 14.00

Stort TACK till floristelever från Hvilan Utbildning som kommer att hjälpa till alla mässdagar!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.