Gå direkt till innehåll
Blomsterfrämjandet i samarbete med Elmia Garden.

Pressmeddelande -

Blomsterfrämjandet i samarbete med Elmia Garden.

Ett närmare samarbete har påbörjats mellan Elmia Garden och Blomsterfrämjandet. Då Blomsterfrämjandets uppgift är att sprida information och inspiration om svenskproducerade blommor och växter har vi fått möjligheten att vara med i processen men att plocka fram trendmaterial. Processen är i full gång inför 2011 så vi kommer att kunna erbjuda bilder, ge växtförslag, färgkartor och övrig information när vi närmar oss 2011.

För övrigt kommer vi att försöka plocka ner trenderna så de fungerar i svenska hem och trädgårdar vilket vi tycker är viktigt.

Vi har mycket att erbjuda både från svensk odling och i trädgårdshandeln vilket gör att det kommer att bli en härlig mix framöver.

Det vi kommer att framföra är Vår, Blomsterfrämjandets tolkning av vad trendspanarnas arbete genererar.

- Elmia Garden har gått in i det här samarbetet tillsammans Blomsterfrämjandet för vi tror fullt och fast på vårt gemensamma intresse för svensk trädgårdsnäring, säger projektledare för Elmia Garden Henrik Landén.

Vi hoppas därför att Du kommer till Elmia Garden den 6 och 7 oktober 2010. Där kommer vi att tolka de olika temana i verkligheten.

Vi ses på Elmia Garden 2010 den 6 och den 7 oktober.

Ämnen

Kontakter

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300