Följ Blomsterfrämjandet

Blomsterfrämjandet har fått ”Pippi på påsk”

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2007 13:40 CET

Blomsterfrämjandet dukar upp påskens läckerheter i form av krukväxter och snittblommor i monter A01:128 under Nordiska Trädgårdsmässan den 29 mars – 1 april.

”Pippi på påsk” med svenska krukväxter och snittblommor i gult
Blomsterfrämjandet dukar upp ett påskbord på Nordiska Trädgårdsmässan i Stockholm den 29 mars till och med den 1 april. Där kan man njuta av krukväxter och snittblommor som producerats av svenska trädgårdsmästare. Dekorera med de här växterna under påskveckan och förgyll påskens festligheter med snittblommor och krukväxter i gult.
Vi kommer att visa upp våreld/höstglöd, begonia, krysantemum, ranunkler, tulpaner, 'tête â tête', liljor, iris, lyckliga Lotta, Kristi törnekrona, 'Calandiva', gerbera mm. Alla växter kommer att vara i gult med inslag av någon lila nyans.

Inspireras
Njut och skaffa dig dekorationstips. Bordsinstallationen kommer att vara obemannad men i mån av tillgång finns det skötselråd att tillgå på alla produkter. Påskbordet blir en ljuvlig påskoas som ska ses och avnjuts i lugn och ro. Bordet är designat av floristen Johanna Werner i samarbete med Blomsterfrämjandet.

Hjärtligt välkomna till monter A01:128!
Blomsterfrämjandet


För mer information kontakta:
Blomsterfrämjandet| Telefon 08-787 53 90 | Fax 08-787 53 91
www.blomsterframjandet.se | info@blomsterframjandet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.