Gå direkt till innehåll
Buketter av svenska tulpaner

Bild -

Buketter av svenska tulpaner

Bild får användas av press samt av Blomsterfrämjandets medlemmar och sponsorer förutsatt att bilden publiceras tillsammans med en text om svenskodlade tulpaner. Blomsterfrämjandet/Åsa Myrberg
Åsa Myrberg
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Åsa Myrberg
Filformat:
.jpg
Storlek:
5249 x 3479, 11,3 MB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300

Relaterat innehåll

Den 15 januari firas Tulpanens Dag och i år infaller dagen på en fredag. Foto: Åsa Myrberg

Tips på fina buketter till Tulpanens Dag

​Tulpanen är en av de allra mest omtyckta blommorna i Sverige och en av få växter som har tilldelats en alldeles egen dag. Den 15 januari firas Tulpanens Dag och i år infaller dagen på en fredag. Vi tipsar här om fina tulpanbuketter som piggar upp i vintermörkret. Alla förslagen baseras på en eller två buntar tulpaner, mer behövs inte för att skapa ett vackert arrangemang.

Tulpanens dag firas den 15 januari

Tulpanens dag firas den 15 januari

Redan på hösten börjar det dyka upp svenska tulpaner i, och till jul och nyår finns röda och vita tulpaner i de flesta butiker. Men det är ändå nu i början av januari som den riktigt stora tulpansäsongen börjar. Detta firas den 15 januari då tulpanen har tillägnats en alldeles egen dag.

Inspiration till olika dukningar med tulpaner - från vardag till fest.

Tulpandukningar för alla tillfällen från vardag till fest

Blomsterfrämjandet ger 11 tips på innovativa och härliga dukningar med svenska tulpaner som bas. Dukningarna passar till olika tillfällen, från festliga till vardagliga. Tipsen inkluderar lekfulla, avslappnade och romantiska dukningar, bland annat med kombinationer av färger och olika inredningsdetaljer.