Gå direkt till innehåll
Blomsterfrämjandet trendtolkar med krukväxter i monter C04:02

Pressmeddelande -

Blomsterfrämjandet trendtolkar med krukväxter i monter C04:02

-    NÖRDENS REVIVAL
-    WE ARE FAMILY
-    TA HEM VÄRLDEN


Vi tolkar de här tre trenderna med hjälp av svenskproducerade krukväxter, blommande och gröna, i en härlig mix.

Trenden TA HEM VÄRLDEN, skvallrar om våra drömmar att få komma iväg till något fjärran land, fast vi reser inte dit. Blomsterfrämjandet förflyttar sig mellan olika världsdelar men lägger störst vikt vid den orientaliska/asiatiska. Med hjälp av härliga krukväxter som azaleor, rosenkallor och bladbegonior i mustiga färger skapar vi tillsammans med våra reseminnen en trend och tar hem världen till vår monter.

WE ARE FAMILY, här pratar vi gemenskap och klatschiga färger som piggar upp i alla skrymslen och vrår. Vi hämtar, vi lämnar, vi aktiverar, vi äter, vi sover och vi gör sååå mycket mer, och trötta blir vi! Att bara få vara hemma och omge oss med läckra färgklickar är ett säkert kort, av det blir vi glada och pigga. Krukväxter med sting i blir det av gloxinia, gerbera, våreld, begonia, cyklamen och pilea . Både färger och former på de här krukväxterna är humörhöjande.

Nu är det inne att vara nörd! NÖRDENS REVIVAL, vad är egentligen en nörd? Nörd kommer från engelskans slangord nerd och är en stereotypisk, oftast lätt negativ benämning på en person som har ett fixerat intresse eller intresseområde, för att citera Wikipedia.
Vi vänder på begreppet nörd, att vara krukväxtnörd tycker vi låter riktigt läckert och vi vill påstå att krukväxtnörden uppskattar de säkra korten som svärmors tunga, kornettblomma, ormbunkar men även lite nyare konceptbegrepp som "Greenery mix", krysantemum i olika gröna nyanser.

Välkomna till monter C04:02och låt oss inspirera er!

Ämnen

Kontakter

Malin Hidesäter

Malin Hidesäter

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet och Tulpankampanjen 073-6585818
Erika Wallin

Erika Wallin

Presskontakt Projektledare Tulpankampanjen 0708-69 05 67 Tulpanguiden
Ulrika Grönlund

Ulrika Grönlund

Presskontakt Projektledare Blomsterfrämjandet 073-9148300

Relaterade event